×

Ulei de parafină 50ml

Flacon 50 ml

Uleiul de parafină  Adya Green Pharma este un produs utilizat în cazuri de constipație ca adjuvant al tratamentului igieno-dietetic, cu beneficii, însă, și în plan dermatologic.

Uleiul de parafină  Adya Green Pharma este un produs utilizat în cazuri de constipație ca adjuvant al tratamentului igieno-dietetic, cu beneficii, însă, și în plan dermatologic.

 

AVERTIZĂRI/PRECAUȚII

  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici;
  • A se păstra ferit de lumină, la 15° – 25 C°.
  • A se folosi înainte de data de expirare inscrisă pe ambalaj.

 

INGREDIENTE

Ulei de parafina 100%

 

MOD DE UTILIZARE

Adulți: oral ½ - 1 lingură, seara la culcare.

Extern: singur sau în asociere, pentru tratamente cosmetice ale părului, pielii și unghiilor; folosit ca atare, se aplică în strat subțire și se întinde pe suprafața afectată.

 

MOD DE PREZENTARE

Flacon 50 ml

  • Uleiul de parafină Adya Green Pharma este utilizat ca simptomatic în cazuri de constipație, însă este de evitat utilizarea îndelungată. Compusul trece prin organism fără a fi absorbit, efectul instalându-se la 6-8 ore de la ingerare, motiv pentru care se recomandă administrarea înainte de culcare. Uleiul realizează un film la suprafața mucoasei tubului digestiv și înmoaie conținutul intestinal, favorizând propulsia lui.
  • Uleiul de parafină are beneficii și pentru păr și piele, fiind utilizat în tratamente cosmetice singur sau în asociere cu alți compuși. Prezintă avantajul de a nu lăsa aspect uleios al părului; în piele nu este absorbit datorită moleculelor mari care rețin apa în interior și conferă pielii aspect frumos, având rol în hidratare.
  • Se folosește ca laxativ în constipația cronică însoțită de hemoroizi sau fisuri anale, la convalescenți, la bolnavi cu infarct miocardic, postoperator.
  • Este recomandat în tratamente cosmetice singur sau în asocieri complexe, destinate sanătății părului, pielii și unghiilor.
  • Se recomandă și în diferite afecțiuni dermatologice care implică uscăciunea pielii pentru rolul hidratant, conferind pielii aspect sănătos (psoriazis, dermatite atopice)