×

Acidul boric cristale

Punguță zip-lock x 50g acid boric cristale
Acidul boric marca Adya Green Pharma este un produs destinat exclusiv uzului extern care se regăsește sub formă de cristale ambalate într-o pungă resigiliabilă, ceea ce face ca manipularea sa  să fie una facilă. Acidul boric, sau ortoboric, cum mai este denumit, este recunoscut pentru proprietățile sale antiseptice și antibacteriene.
Acidul boric marca  Adya Green Pharma este un produs destinat exclusiv uzului extern care se regăsește sub formă de cristale ambalate într-o pungă resigiliabilă, ceea ce face ca manipularea sa  să fie una facilă. Acidul boric, sau ortoboric, cum mai este denumit, este recunoscut pentru proprietățile sale antiseptice și antibacteriene.

 

PRECAUȚII

  • A se utiliza, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.
  • A se păstra ferit de căldură, lumină şi umiditate.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor.
  • Folosirea soluțiilor diluate pe piele se face după o testare prealabilă a sensibilității la produs pe o suprafață mică.
  • Destinat exclusiv uzului extern

 

INGREDIENTE

Acid boric cristale 50g

 

MOD DE UTILIZARE

Se utilizează pulberea ca atare (pentru eliminarea dăunătorilor) sau sub formă de soluții diluate (a se utiliza cu precauție) pentru uz extern.


MOD DE PREZENTARE

Punguță zip-lock x 50g acid boric cristale.

Proprietățile  decontaminante și antibacteriene ale acidului boric îi conferă multiple utilizări și beneficii, printre care enumerăm capacitatea de a ucide dăunătorii (purici,gândaci, termite), dar și agent de curățare pentru întreaga casă ca dezodorizant, antiseptic și degresant, putând înlocui cu succes produsele casnice de curățenie și având avantajul unei toxicități reduse în comparație cu acestea. De asemenea, sub formă de soluții diluate, poate fi folosit în acnee sau iritații ale ochilor unde are rolul de a elimina bacteriile din piele care provoacă afecțiuni și iritație (se recomandă folosirea cu precauție deoarece unele persoane pot prezenta sensibilitate). Acidul boric este un antifungic natural care poate fi folosit pentru tratarea ciupercii piciorului, dar și în candidoze vaginale.

Lista recomandărilor include:

  • eliminarea dăunătorilor precum gândacii, puricii, termitele, furnicile și alții;
  • decontaminant și antiseptic local al suprafețelor și obiectelor;
  • tratarea ciupercii piciorului;
  • tratarea candidozelor vaginale;
  • antibacterian în acnee sau iritații și infecții contagioase ale ochiului, unde se folosește cu precauție.