×

Zazarin Neutro cu aromă de mentă

Cutie cu 30 de comprimate masticabile

Zazarin Neutro este un supliment alimentar marca Adya Green Pharma din categoria produselor antiacide , însă cu o formulă extinsă care include plante medicinale și hialuronat de sodiu, formulă care permite și o acțiune mai complexă prin efectele emoliente și cicatrizante.

Zazarin Neutro este un supliment alimentar marca Adya Green Pharma din categoria produselor antiacide , însă cu o formulă extinsă care include plante medicinale și hialuronat de sodiu, formulă care permite și o acțiune mai complexă prin efectele emoliente și cicatrizante.

 

PRECAUȚII/ATENȚIONĂRI

 • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
 • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
 • Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele  alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibru mental.
 • A se păstra la loc ferit de căldură, lumină şi umiditate.
 • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.
 • Consumul excesiv poate avea efect laxativ!
 • Nu se recomandă persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru 1 comprimat

Ingrediente/comprimat: îndulcitori: sorbitol, manitol, sucraloză; carbonat de Calciu 90% (amidon de porumb pregelatinizat10%)(100 mgCa2+)- 278mg*; carbonat de Magneziu 90% (amidon de porumb pregelatinizat 10%)(16,75 mg Mg2+)-65,4mg*; hialuronat de sodiu(acid hialuronic 45mg)**-50mg; bicarbonat de sodiu-40mg**; colorant: Topp mill green; ulei de mentă (Peppermint mentha arvensis), Extract hidroetanolic 10:1(maltodextrina) din plantă de  Pătlagină**(Plantago ovata ) - 20mg**, extract hidroetanolic 10:1 din flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) cu min. 1,2% apigenina-20mg**, extract hidroetanolic din flori de Gălbenele (Tagetes erecta) cu min. 5% luteina-20mg**; agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal

*doză zilnică maximă /4 comprimate furnizează 400mg Ca/50% VNR și 67mg Mg/18% VNR (VNR=Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011)

**doza zilnică nu a fost stabilită

 

MOD DE ADMINISTRARE

Adulți: 1 comprimat masticabil de 4 ori pe zi, după masă.

 

MOD DE PREZENTARE

Cutie cu 30 de comprimate masticabile cu aromă de mentă

 • Calciul și magneziul din compoziție sub formă de carbonat sunt compuși cu acțiune antiacidă dovedită, însă contribuie și la funcționarea normală a enzimelor digestive.
 • Bicarbonatul de sodiu vine în completarea acțiunii antiacide a celor 2 carbonați, asigurând un efect susținut benefic în arsurile gastrice și stările de hiperaciditate.
 • Pătlagina susține creșterea microflorei intestinale benefice.
 • Musețelul ajută organismul la susținerea sănătății sistemului gastro-intestinal în caz de spasme minore, distensie abdominală, indigestie, flatulență și eructație, afecțiuni care însoțesc de multe ori hiperaciditatea, conducând la o acțiune completă asupra afecțiunilor aparatului digestiv împreună cu cei doi carbonați.
 • Gălbenelele, prin conținutul de provitamină A și aminoacizi esențiali, prezintă proprietăți specifice împotriva agenților patogeni, cu efect emolient și reconfortant asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale; efect cicatrizant foarte bun.
 • Hialuronatul de sodiu, sarea de sodiu a acidului hialuronic, cu absorbție mai bună decât acidul hialuronic și cu mare capacitate de înglobare a moleculelor de apă la nivelul țesuturilor deteriorate (formând aici un film protector superficial) , completează efectul calmant, emolient și cicatrizant al produsului.

Se recomandă în gastrite sau orice afecțiune gastrică însoțită de hiperaciditate pentru reducerea excesului de acid și restabilirea bunei funcționări a aparatului digestiv, cu acțiune cicatrizantă și reparatoare asupra eventualelor leziuni ale mucoasei gastrice.