×

LiliTUSS Elixir sirop fără zahăr, pentru copii

Flacon 180 ml

Lilituss®Elixir sirop fără zahăr, pentru copii este un supliment alimentar destinat copiilor, ce conține o combinație de extracte de plante ce acționează sinergic pentru o bună funcționare a aparatului respirator.

Formula este special concepută, fără zahăr, pentru a se putea adresa și copiilor cu glicemia crescută sau celor predispuși la carii dentare.

Lilituss®Elixir sirop fără zahăr, pentru copii este un supliment alimentar destinat copiilor, ce conține o combinație de extracte  de plante ce acționează sinergic pentru o bună funcționare a aparatului respirator.

Formula este special concepută, fără zahăr, pentru a se putea adresa și copiilor cu glicemia crescută sau celor predispuși la carii dentare.

 

PRECAUȚII

  • A se păstra ferit de căldură, lumină și umiditate.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
  • Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim
  • alimentar variat și specific; adăugați exercițiile fizice corespunzătoare și echilibru mental.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.

 

INGREDIENTE

Ingrediente: îndulcitor: sorbitol, extract apos din frunze de Podbal (Tusilago farfara)-4.00%, extract hidrogliceric 1:2 din frunze de Pătlagină (Plantago lanceolata)-3,00%, extract apos din tal de Lichen-de-piatră (Cetraria islandica)-2,00%, extract apos din părți aeriene de Nalbă-de-pădure (Malva sylvestris)-2,00%, extract hidroetanolic din frunze de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris)-2,00%, extract hidroetanolic din părți aeriene de Grindelia (Grindelia robusta)-2,00%, extract din flori de Ciuboțica-cucului (Primula veris)-1,00%, conservanți: sorbat de potasiu și benzoat de sodiu; potențiator de aromă: zmeură; corector de aciditate: acid citric monohidrat.

 

O linguriță conține 5 ml (6.10 g): extract apos din Frunze de Podbal (Tusilago farfara) 0.18 g, Extract hidrogliceric 1:2 din frunze de Pătlagină (Plantago lanceolata) 0.12g, Extract apos din tal de Lichen-de-piatră (Cetraria islandica) 0.12g; Extract apos din părți aeriene de Nalbă-de-pădure (Malva sylvestris) 0.12g; Extract hidroetanolic din frunze de Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) 0.12g;

Extract hidroetanolic din părți aeriene de Grindelia (Grindellia robusta) 0.06g; Extract din flori de Ciuboțica-cucului (Primula veris) 0.02; potențiator de aromă: zmeură, îndulcitor: sorbitol, conservanți: Sorbat de potasiu, Benzoat de sodiu; corector de aciditate: acid citric monohidrat.

 

La recomandarea consultantului de specialitate aceste doze pot fi mărite. A se citi prospectul înainte de utilizare!

Acest supliment alimentar se administrează indiferent de orarul meselor, putând fi amestecat în diverse băuturi non-alcoolice (apă, sucuri, ceaiuri).

Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare!

Produsul poate prezenta sediment care nu îi afectează calitatea și eficacitatea.

 

Doze și mod de utilizare:

Copii cu vârsta între 2 și 6 ani: câte 1 linguriță (5 ml) de 2 ori pe zi.

Copii cu vârsta de peste 6 ani: 2 lingurițe (2 x 5 ml) de 2 ori pe zi.

 

Condiții de păstrare:

Produsul se păstrează la temperaturi sub 25°C în ambalajul original.

A se utiliza în maxim 3 luni de la data primei deschideri a flaconului.

A se păstra la frigider (4-8°C) după prima deschidere!

 

Mod de prezentare:

Cutie conținând un flacon brun sticlă cu 180 ml sirop și linguriță dozatoare (5 ml)

Nalba-de-pădure, Lichenul-de-piatră, Pătlagina, Ciuboțica-cucului ajută la calmarea iritației gâtului, având un efect plăcut și calmant asupra faringelui și corzilor vocale.

Cimbrul-de-cultură, Ciuboțica-cucului și Grindelia prin prezența saponinelor, rășinelor și flavonoidelor din compoziție, ajută în timpul sezonului rece, datorită activității lor balsamice, la menținerea sănătății căilor respiratorii și a gâtului.

Podbalul ajută la menținerea sănătății organelor respiratorii și oferă abilități de rezistență organismului.

Aroma de zmeură îi conferă siropului un gust plăcut, aromat, ușor acceptat de copii.

Datorită ingredientelor sale siropul ajută la fluidificarea și eliminarea secrețiilor din tractul respirator. Este demulcent și expectorant.

 

Non-cariogenic!

Lilituss®Elixir sirop fără zahăr, pentru copii este un remediu eficace recomandat în caz de bronşite, pneumonie, astm bronşic, răceală și gripă sau orice disfuncţii respiratorii asociate , în special, sezonului rece pentru tratarea tusei umede sau uscate, iritative prezentă în astfel de afecțiuni și pentru restabilirea confortului de la nivelul căilor respiratorii.