×

Mentosan Azzurro spray

Flacon 50 ml
Prin acțiunea combinată a plantelor adăugate, spray-ul este destinat îngrijirii gâtului la copii și adulți. Ajută în caz de iritație, uscăciune de la nivelul gâtului, faringelui, laringelui și corzilor vocale, având efect calmant  si plăcut asupra acestora.

Prin acțiunea combinată a plantelor adăugate, spray-ul este destinat îngrijirii gâtului la copii și adulți. Ajută în caz de iritație, uscăciune de la nivelul gâtului, faringelui, laringelui și corzilor vocale, având efect calmant  si plăcut asupra acestora (Nalba-de-pădure, Lichen-de-piatră, Cimbru-de-cultură). Demulcent (Grindelia), susține expectorația (Grindelia, Cimbru-de-cultură), util căilor respiratorii în sezonul rece (Grindelia). Util în caz de tuse uscată (Nalba-de-pădure, Cimbru-de-cultură), calmează tractul respirator și contribuie la o respirație mai bună (Cimbru-de-cultură). Glicerina boraxată formează o peliculă protectoare la nivelul gâtului, ajutând la deglutiția alimentelor. Adaosul de ulei de mentă și aromele de lime și portocală conferă o senzație de prospețime și gust plăcut, ușor acceptat și de copii.

 

ATENȚIONĂRI:

 • A se păstra ferit de căldură, lumină şi umiditate.
 • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
 • Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi specific; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibru mental.
 • A nu se depăşi dozele recomandate pentru consumul zilnic decât la recomandarea specialistului.
 • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.

 

CONDIȚII DE PĂSTRARE:

A se păstra la temperatura camerei, la loc ferit de lumină și căldură.

A se utiliza în maximum 30 de zile de la data primei deschideri a flaconului.

 

INGREDIENTE:

Ingrediente: apă purificată; extract fluid de Grindelia (Grindellia robusta)-5%; extract apos (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, acid citric) de Nalbă-de-pădure(Malva  sylvestris)5%; arome de: lime(propilenglicol, citrat de sodiu), portocale; extract apos (sorbat de potasiu, benzoat de sodiu) de Lichen-de-piatră(Cetraria islandica)-2%; extract de Cimbru-de-cultură(Thymus vulgaris)-2%; agent de umezire:glicerină boraxată;ulei esențial de Mentă-sălbatică(Mentha arvensis);conservant: sorbat de potasiu; îndulcitor: sucraloză; albastru de metilen; corector de aciditate: acid citric monohidrat.

O pulverizare (0,2 ml/0,199 g) furnizează câte 0,01 ml extracte de Nalbă-de-pădure și de Grindelia și câte 0,04 ml extracte de Lichen-de-piatră și de Cimbru-de-cultură.

 

MOD DE UTILIZARE:

Copii cu vârsta între 2 si 6 ani: câte o pulverizare (0,2 ml) de 2 ori pe zi.

Copii cu vârsta de peste 6 ani: câte 2 pulverizări (2x 0,2 ml) de 3 ori pe zi.

Adulți:  câte 2-3 pulverizări (2-3x 0,2 ml) de 3 ori pe zi.

Acest supliment alimentar se utilizează după masă, se va păstra un  repaus de 15-30 minute până la consumareade alimente sau băuturi.

Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare! Produsul poate prezenta sediment care nu îi afectează calitatea și eficacitatea.

 

Instrucţiuni pentru utilizarea sprayului şi manevrarea acestuia:

 • Se direcționează spray-ul sprecavitatea bucală şi se pulverizează direct către zona afectată.
 • Apăsaţi ferm cu degetul pe aria marcată.
 • La prima utilizare, apăsaţi pompa de câteva ori, până se ajunge la o eliminare constantă.
 • A se evita contactul pulverizatorului cu mucoasa, pentru a evita contaminarea ulterioară.

 

MOD DE PREZENTARE:

Flacon 50 ml

 • Efect expectorant
 • Albastru de metilen
 • Susține sănătatea sistemului respirator
 • Efect calmant asupra gâtului,faringelui și corzilor vocale