×

LiliTUSS Elixir sirop pentru copii

Flacon 180 ml
LiliTUSS Elixir sirop pentru copii este un supliment alimentar destinat copiilor. Asocierea perfectă a extractelor din plante, atent selecționate, conferă acestui sirop acțiunea unui balsam cu rol emolient și protector al căilor respiratorii

LiliTUSS Elixir sirop pentru copii este un supliment alimentar destinat copiilor. Asocierea perfectă a extractelor din plante, atent selecționate, conferă acestui sirop acțiunea unui balsam cu rol emolient și protector al căilor respiratorii, la aceasta contribuind și prezența acidului hialuronic, un glicozaminoglican – polizaharid complex întâlnit în materialul intercelular și în membranele bazale ale țesuturilor epiteliale, în țesuturile conjunctiv, epitelial și nervos.

 

RECOMANDĂRI

Datorită unui sinergism de potențare a acțiunii celor 4 componente principale, LiliTUSS pentru copii este un remediu eficace recomandat în caz de bronşite, pneumonie, astm bronşic, răceală și gripă sau orice disfuncţii respiratorii asociate , în special, sezonului rece pentru tratarea tusei umede sau uscate, iritative prezentă în astfel de afecțiuni și pentru restabilirea confortului de la nivelul căilor respiratorii.

 

PRECAUȚII

  • A se păstra ferit de căldură, lumină și umiditate.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
  • Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi specific; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibru mental.
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.
  • A nu se consuma de către persoanele diabetice.
  • Produsul conține zahăr!

 

INGREDIENTE

Ingrediente: extract apos din Lichen-de-piatră (Cetraria islandica) -10,00%, extract apos din rădăcină de Nalbă (Malva sylvestris) -10,00%, extract apos fluid din Pătlagină (Plantago lanceolata)-5,00%, extract hidroalcoolic fluid din Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) -2,00%, extract hidroalcoolic fluid din Grindelia (Grindelia robusta) -2,00%, extract hidroalcoolic fluid din Ciuboțica-cucului (Primula veris) -1,00%, izoglucoza-60%, acid hialuronic 0,2%, sorbat de potasiu și benzoat de sodiu (conservanți), acid citric monohidrat (corector de aciditate), aromă de zmeură.

 

O linguriță conține 5ml (6.10g) : extract apos din Lichen-de-piatră (Cetraria islandica)-0.61g, extract apos din rădăcină de Nalbă (Malva sylvestris)-0.61g, extract apos fluid din Pătlagină (Plantago lanceolata)-0.31g, extract hidroalcoolic fluid din Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris)-0.15g, extract hidroalcoolic fluid din Grindelia (Grindelia robusta)-0.12g, extract hidroalcoolic fluid din Ciuboțica-cucului (Primula veris)-0.06g, izoglucoza, acid hialuronic 0.01g, sorbat de potasiu și benzoat de sodiu (conservanți), acid citric monohidrat (corector de aciditate), aromă de zmeură.

 

La recomandarea consultantului de specialitate aceste doze pot fi mărite. A se citi prospectul înainte de utilizare!

Acest supliment alimentar se administrează indiferent de orarul meselor, putând fi amestecat în diverse băuturi non-alcoolice (apă, sucuri, ceaiuri).

Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare!

Produsul poate prezenta sediment.

 

DOZE ȘI MOD DE ADMINISTRARE

Copii cu vârste între 2 și 6 ani: câte 1 linguriță (5ml) de 2 ori pe zi.

Copii cu vârsta de peste 6 ani: câte 2 lingurițe ( 2 x 5 ml) de 2 ori pe zi.

 

CONDIȚII DE PĂSTRARE

Produsul se păstrează la temperaturi sub 25°C în ambalajul original

A se utiliza în  maxim 3 luni de la data primei deschideri a flaconului.

A se păstra la frigider (4-8°C) după prima deschidere!

 

MOD DE PREZENTARE

Cutie conținând un flacon brun sticlă cu 180 ml sirop și linguriță dozatoare (5 ml)

Nalba mare și Lichenii de piatră au acțiune decongestivă, emolientă, expectorantă și fluidifiantă asupra secrețiilor bronsice.

Cimbrul, Ciuboțica – cucului și Grindelia au o acțiune sinergică, contribuind la reducerea acceselor de tuse și la menținerea temperaturii normale a corpului, ajutând astfel la diminuarea severității manifestărilor neplăcute instalate la nivelul sistemului respirator în special în timpul sezonului rece.

Pătlagina prin acțiunea emolientă favorizează fluidificarea secrețiilor traheo-bronșice și asigură un aport bogat de nutrienți și subsțante bioactive necesar suplimentării dietei pentru ameliorarea tulburărilor funcționale ale tractului respirator, menținerea sănătății căilor respiratorii ( superioare și inferioare ).

Aroma de zmeură îi conferă acestuia un gust placut.

Datorită unui sinergism de potențare a acțiunii celor 4 componente principale, LiliTUSS pentru copii este un remediu eficace recomandat în caz de bronşite, pneumonie, astm bronşic, răceală și gripă sau orice disfuncţii respiratorii asociate , în special, sezonului rece pentru tratarea tusei umede sau uscate, iritative prezentă în astfel de afecțiuni și pentru restabilirea confortului de la nivelul căilor respiratorii.