×

LiliTUSS Elixir sirop pentru adulți

Flacon 200 ml

LiliTUSS Elixir sirop pentru adulți este un supliment alimentar destinat adulților. Asocierea a trei tipuri de extracte ( decoct, tinctură și uleiuri esențiale ), din plante, atent selecționate, atribuie acestui sirop acțiunea unui balsam cu rol emolient și protector al căilor respiratorii.

LiliTUSS Elixir sirop pentru adulți este un supliment alimentar destinat adulților. Asocierea a trei tipuri de extracte ( decoct, tinctură și uleiuri esențiale ), din plante, atent selecționate, atribuie acestui sirop acțiunea unui balsam cu rol emolient și protector al căilor respiratorii. Este recomandat ca adjuvant în tratamentul simptomatic al tusei asociată răcelii și gripei, precum și în alte afecțiuni ale căilor respiratorii manifestate prin tuse.

 

PRECAUȚII

  • Produsul conține zahăr și miere!
  • A se păstra ferit de căldură, lumină și umiditate.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
  • Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi specific; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibru mental.
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.
  • A se consuma cu prudență în timpul sarcinii!

 

Contraindicat persoanelor diabetice!

 

INGREDIENTE

Ingrediente: miere polifloră 40,00g, izoglucoză 40,00 g, extract apos (decoct) din Lichen-de-piatră (Cetraria islandica)-10,00 ml, extract apos (decoct) din rădăcină de Nalbă-mare (Althaea officinalis)-10,00 ml, extract hidroalcoolic fluid (tinctură) din Pătlagină (Plantago lanceolata)-5,00 ml, extract hidroalcoolic fluid (tinctură) din Cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris)-4,00 ml, extract hidroalcoolic fluid (tinctură) din Grindelia (Grindelia robusta)-2,00 ml, extract hidroalcoolic fluid (tinctură) din Ciuboțica-cucului (Primula veris)-1,00 ml, sorbet de potasiu (conservant), acid citric monohidrat (corector de aciditate), ulei de Mentă (Mentha arvensis), ulei Anason-stelat (Illicium verum).

 

DOZE ȘI MOD DE ADMINISTRARE

Adulți: câte 2 lingurițe (2x5ml) de 3-5 ori pe zi

(La recomandarea medicului aceste doze pot fi mărite)

A se citi prospectul înainte de utilizare!

Acest supliment alimentar se administrează indiferent de orarul meselor, putând fi amestecat în diverse băuturi non-alcoolice (apă, sucuri, ceaiuri ).

Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare!

Produsul poate prezenta sediment care nu îi afectează calitatea și eficacitatea!

 

CONDIȚII DE PĂSTRARE

Produsul se păstrează la temperaturi sub 25°C în ambalajul original

A se utiliza în  maxim 3 luni de la data primei deschideri a flaconului.

A se păstra la frigider (4-8°C) după prima deschidere!

 

MOD DE PREZENTARE

Cutie conținând un flacon brun sticlă cu 200 ml sirop și linguriță dozatoare (5 ml)

Nalba mare și Lichenii de piatră au acțiune decongestivă, emolientă, expectorantă și fluidifiantă asupra secrețiilor bronșice.

Cimbrul, Ciuboțica – cucului și Grindelia au o acțiune sinergică, contribuind la reducerea acceselor de tuse și la menținerea temperaturii normale a corpului, ajutând astfel la diminuarea severității manifestărilor neplăcute instalate la nivelul sistemului respirator în special în timpul sezonului rece.

Pătlagina prin acțiunea emolientă favorizează fluidificarea secrețiilor traheo-bronșice și asigură un aport bogat de nutrienți și subsțante bioactive necesar suplimentării dietei pentru ameliorarea tulburărilor funcționale ale tractului respirator, menținerea sănătății căilor respiratorii ( superioare și inferioare ).

Formula sa îmbogățită cu Miere și Uleiuri de Mentă și Anason, completează eficiența siropului și îi conferă acestuia un gust plăcut.

Atât Uleiul de Mentă, cât și Uleiul de Anason au efect calmant și acționează ca un bun expectorant, contribuind la decongestionarea căilor respiratorii și subțierea mucusului.

Se recomandă adulților cu afecțiuni ale tractului respirator care implică tuse seacă, iritativă, dar și tuse cu expectorație (bronșite, traheobronsite, astm bronșic, răceală, gripă, pneumonie) sau orice condiție de natură să afecteze sănătatea tractului respirator superior și inferior.