×

Caffelax

Cutie continând 2 blistere a câte 10 comprimate filmate

Caffelax este un produs din categoria suplimentelor alimentare sub formă de comprimate filmate, conținând extracte de Senna și Crușin. Substantele bioactive din extracte au acțiune laxativă, asigurând, în același timp, un confort digestiv optim.

Caffelax este un produs din categoria suplimentelor alimentare sub formă de comprimate filmate, conținând extracte de Senna și Crușin. Substantele bioactive din extracte au acțiune laxativă, asigurând, în același timp, un confort digestiv optim.

 

AVERTIZĂRI/PRECAUȚII

  • Produsul conține lactoză!
  • Produsul este contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu intoleranță la lactoză sau cu alergii la oricare dintre ingrediente, persoanelor cu obstrucții intestinale, ulcer sau boli inflamatorii intestinale.
  • A nu se utiliza mai mult de 7 zile consecutiv fără sfatul medicului (există riscul creării deprinderii obișnuinței).
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Dacă suferiți de afecțiuni cronice sau urmați un tratament medicamentos de lungă durată, cereți sfatul medicului sau farmacistului înaintea utilizării suplimentului alimentar.
  • A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.
  • A se utiliza de preferință înainte de sfârsitul perioadei înscrise pe ambalaj.

 

 

INGREDIENTE

Extract uscat din fructe de Senna(Cassia angustifolia) standardizat la minim 20% senozide, extract uscat 4:1 din scoarță de Crușin(Rhamnus frangula), agent de îngroșare: maltitol;

agenți de încărcare:lactoză monohidrat, tabletoză, carboximetilceluloză de sodiu reticulată, stabilizatori: amidon de porumb, polivinilpolipirolidona, agenți anti aglomeranți: talc, dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu, agent de glazurare brun:hidroxipropilmetilceluloza, polidextroză, oxid negru de fier, oxid rosu de fier, talc, oxid galben de fier, maltodextrină, trigliceride cu catenă medie; aromatizanți:cafea instant.

 

MOD DE ADMINISTRARE

1 comprimat filmat seara, înainte de culcare, cu o cantitate suficientă de apă.

 

MOD DE PREZENTARE

Cutie continând 2 blistere a câte 10 comprimate filmate.

Extractele din compoziția Caffelax acționează specific la nivelul aparatului digestiv în sensul accelerării tranzitului intestinal lent, dovedindu-și eficacitatea în stările de constipație, eliminând disconfortul și  îmbunătățind funcționarea aparatului digestiv. 

Datorită efectului laxativ, produsul Caffelax este recomandat persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani în stări de constipație ușoară sau medie de diferite etiologii (medicamentoasă, alimentară, etc) și pentru restabilirea echilibrului tranzitului intestinal încetinit. Se recomandă un aport crescut de lichide concomitent cu administrarea Caffelax  și o dietă bogată în fibre până la restabilirea tranzitului normal.