×

Arteroprotect Colesterol

Cutie cu 30 de capsule
Arteroprotect Colesterol este un supliment alimentar ce are la bază o formulă unică, cu 5 ingrediente active ce au o acțiune sinergică în reglarea colesterolului.

Arteroprotect Colesterol este un supliment alimentar ce are la bază o formulă unică, cu 5 ingrediente active ce au o acțiune sinergică în reglarea colesterolului.

Combinația de: monacolin K, coenzima Q10, policosanol și vitamina K2/Mk7 contribuie de asemenea, și la coagularea normală a sângelui, protejează arterele, au rol antioxidant și vaso-dilatator și îmbunătățesc  funcția ficatului.

Monacolin K este un compus rezultat în urma proceselor de fermentație a drojdiei de orez roșu cu o semnificativă acțiune de reducere a lipidelor prin inhibarea HMG CoA reductaza (enzimă implicată în sinteza endogenă a colesterolului la nivel hepatic). Nivelul de LDL-colesterol scade datorită structurii aproape identice cu cea a unei statine de potență medie (lovastatina).

Coenzima Q10 este compus ce se regăsește în structura miocardului și stimulează procesele metabolice de la acest nivel, iar în combinație cu monacolin K duce la o scădere semnificativă a LDL-colesterol și totodată, a îngroșării peretelui arterial.

Vitamina K2/Mk7 reprezintă un nutrient esențial pentru colagularea sângelui, dar de asemenea previne depunerea calciului pe artere, articulații sau organe interne și contribuie la buna funcționare a sistemului osos.

Policosanol este un ingredient natural, extras din trestia de zahăr, ce contribuie de asemenea, la scăderea colesterolului. Totodată, are rol antioxidant, ajută la reglarea tensiunii arteriale și are efect benefic supra sistemului muscular în timpul exercițiilor fizice.

Extractul din frunze de Ceai verde ajută la menținerea unei tensiuni arteriale normale și a nivelului normal al colesterolului în organism.

 

AVERTIZĂRI/PRECAUȚII

 • A se păstra ferit de căldură, lumină şi umiditate;
 • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici;
 • Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi specific; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibru mental;
 • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic;
 • A se consuma de preferință înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.

 

INGREDIENTE

Extract hidroetanolic 35:1 din drojdie de Orez-roșu (Monascus purpureus) cu 5% monacolin K, capsulă: gelatină, coloranți/carmoizina, dioxid de titan, oxid galben de fier, oxid roșu de fier; coenzima Q10, extract hidroetanolic 100:1 din rașină de Trestie-de-zahar (Saccharum officinarum) – 98% policosanol si 90% octacosanol, Vitamina K2/ MK-7 (2500mcg/g), agenți antiaglomeranti: talc, săruri de magneziu ale acizilor grași vegetali.

 

MOD DE ADMINISTRARE

1 capsulă /zi după masa de prânz sau seara, pe o perioadă de trei luni;

 Doza poate fi crescută la 2-3 cps/zi numai la recomandarea consultantului de specialitate!

Acest supliment alimentar nu este destinat copiilor !

 

MOD DE PREZENTARE

Cutie cu 30 de capsule

 • scade LDL colesterol și colesterolul total;
 • îmbunătățeste metabolismul la nivelul miocardului;
 • ajută la menținerea tensiunii arteriale normale;
 • contribuie la coagularea normală a sângelui;
 • recomandările Arteroprotect Colesterol includ rolul adjuvant în reducerea colesterolului total și LDL colesterolului (“colesterolul rău”), dar și în creșterea HDL colesterolului (“colesterolul bun”) și buna funcționare a ficatului;
 • contribuie la menținerea tensiunii arteriale normale, dar și a coagulării normale a sângelui;
 • este recomandat pentru îmbunătățirea metabolismului la nivel cardiac în diferite afecțiuni ale miocardului;
 • antioxidant sistemic neutralizant al radicalilor liberi din organism.