×

MagneDose soluție buvabilă

10 monodoze x 25ml
Magneziul susține metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos, contribuie la echilibrul electrolitic și la funcționarea normală a sistemului muscular, contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la menținerea sănătății sistemului osos și a sănătății dinților.

Magneziul susține metabolismul energetic normal și funcționarea normală a sistemului nervos, contribuie la echilibrul electrolitic și la funcționarea normală a sistemului muscular, contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la menținerea sănătății sistemului osos și a sănătății dinților.

Vitamina B6 contribuie la sinteza normală a cisteinei, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor și al glicogenilor, la menținerea sănătății psihice, la formarea normală a globulelor roșii, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării si la reglarea activității hormonale.

Roinița conține acid rozmarinic care are proprietăți antioxidante și antimicrobiene, ajută la menținerea unei dispoziții positive și a unei bune funcționări cognitive, contribuie la o relaxare optimă și bunăstare mentală și fizică.

Aromele de lime și portocală îi conferă un gust plăcut.

 

INGREDIENTE:

Ingrediente/monodoză (25 ml): citrat malat de magneziu (echiv. a 375mg Mg2+ reprezentând 100% VNR); vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) echivalent a 3,5 mg, reprezentând 250% VNR; extract uscat din părți aeriene de Roiniță(Melissa officinalis) 100mg (1% acid rosmarinic), acid citric monohidrat (corector de aciditate), aromălime, aromă portocală, sorbat de potasiu (conservant), sucraloză (îndulcitor), apă purificată.

 

Compoziție

Per doza zilnică (1flacon/monodoză)

% din valoarea nutrițională de referință (VNR)*

Magneziu

375mg

100%

Vitamina B6

3.5 mg

250%

Roinița (Melissa officinalis) 1% acid rosmarinic

100mg

**

* conform prevederilor Regulamentului UE Nr.1169/2011.

** doza nu a fost stabilită.

 

PRECAUȚII:

A se păstra ferit de căldură, lumină şi umiditate.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi specific; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibru mental.

A nu se depăşi dozele recomandate pentru consumul zilnic decât la recomandarea specialistului.

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.

 

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulți:  1 monodoză (25 ml) /zi după masă sau în timpul mesei de dimineață sau prânz.  .

Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare!

Produsul poate prezenta sediment care nu îi afectează calitatea și eficacitatea.

 

MOD DE PREZENTARE:

Cutie cu 10 monodoze a câte 25ml/flacon

  • Citratmalat de Magneziu – sare de magneziu cu biodisponibilitate crescută;
  • Administrare facilă și rapidă, atât pentru sportive cât și pentru persoanele cu dificultăți de înghițire, datorită monodozelor cu soluție buvabilă cu gust plăcut aromat de citrice.