×

FeriDose soluție buvabilă

10 monodoze x 25ml
Fierul este un element esențial pentru sănătatea organismului, are rol important în oxigenarea țesuturilor și dezvoltarea sistemului imunitar.Contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, ajută la transportul normal al oxigenului în corp.

FeriDose soluție buvabilă conține fier bisglicinat ce asigură o mai bună toleranță digestivă: nu produce constipație, greață, gust metalic(bisglicinatul de fier are cel mai ridicat grad de absorbție dintre formele fierului), are o biodisponibilitate crescută. Contribuie la buna funcționare a sistemului cognitiv, susține o bună circulație sangvină, ajută la reducerea oboselii și epuizării fizice.Produsul acoperă necesarul zilnic recomandat de fier.

 

Vitamina C contribuie la:

  • menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea;
  • formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, dinților, a pielii;
  • metabolismul energetic normal;
  • funcționarea normală a sistemului nervos;
  • menținerea sănătății psihice;
  • absorbția fierului.

Odată consumat, acidul folic este transformat de organism în folat și apoi absorbit. Folatul contribuie la buna funcționare a hematopoiezei, la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii, la menținerea sănătății psihice, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării.

 

Aroma de lime îi conferă un gust plăcut.

 

INGREDIENTE:

Ingrediente/monodoză (25 ml): fier bisglicinat (echiv. a 14 mg Fe2+ reprezentând 100% VNR), acid ascorbic (echivalentul a 60 mg vitamina C reprezentând 75% VNR), acid citric monohidrat (corector de aciditate), aromă lime, sorbat de potasiu (conservant), acid folic (echivalentul a 1 mg de vitamina B9reprezentând 500%VNR), sucraloză (îndulcitor), apă purificată.

Compoziție

Per doza zilnică

(1flacon/monodoză)

% din valoarea nutrițională de referință (VNR)*

Fier

14 mg

100%

Vitamina C

60 mg

75%

Acid folic (Vitamina B9)

1 mg

500%

 

PRECAUȚII:

A se păstra ferit de căldură, lumină şi umiditate.

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.

Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi specific; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibru mental.

A nu se depăşi dozele recomandate pentru consumul zilnic decât la recomandarea specialistului.

A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.

 

MOD DE ADMINISTRARE:

Adulți: 1 monodoză (25 ml)/zi, în timpul mesei sau imediat după masa de dimineață sau prânz, pe perioade de 3-6 luni.

Se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare! Produsul poate prezenta sediment care nu îi afectează calitatea și eficacitatea.

Nu depașiți doza recomandată- consumul excesiv poate produce efecte laxative.

 

MOD DE PREZENTARE:

Cutie cu 10 monodoze a câte 25ml/flacon

  • Bisglicinat de fier – Fe2+ cu biodisponibilitate crescută cu absorbție ușoară, datorită afinității crescute a celulelor intestinului subțire pentru aminoacizi (glicina);
  • Monodoze cu administrare facilă si rapidă, pentru persoanele cu dificultăți de înghițire, fiind o soluție buvabilă cu gust plăcut aromat de citrice.