×

Propolis & Vitamina C & Echinacea & Soc

Cutie cu 30 de comprimate masticabile
Cea mai complexă combinație cu propolis marca Adya Green Pharma, care mai include și vitamina C, echinaceea și soc, reprezintă un produs care vine în ajutorul sistemului imunitar slăbit din perioada sezonului rece și nu numai.

Cea mai complexă combinație cu propolis marca Adya Green Pharma, care mai include și vitamina C, echinaceea și soc, reprezintă un produs care vine în ajutorul sistemului imunitar slăbit din perioada sezonului rece și nu numai. Acțiunea cumulată a celor 4 ingrediente principale conduc la un efect susținut de creștere a imunității și menținerea sănătății căilor respiratorii.

 

PRECAUȚII/ATENȚIONĂRI

  • A se păstra ferit de căldură, lumină și umiditate.
  • A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
  • Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat și specific; adăugați exercitiile fizice corespunzătoare și echilibru mental.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.
  • Se recomandă precauție la persoanele cu tulburări de metabolism ale fierului (crește absorbția de fier)
  • Nu se recomandă persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
  • Consumul excesiv poate avea efect laxativ!
  • Contraindicat persoanelor alergice la produse apicole!
  • Supliment alimentar cu îndulcitori.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru 1 comprimat

Acid ascorbic/vitamina C – 100mg/125%VNR*

Extract hidroetanolic (maltodextrina, dioxid de siliciu) de  Propolis cu  8-12% flavonoide   20mg**

Extract hidroetanolic (maltodextrina) din radacina de Echinacea purpurea, cu 4% polifenoli – 10mg**

Extract hidroetanolic (maltodextrina, dioxid de siliciu) din fructe de Soc (Sambucus nigra), cu 5% antocianidine - 50mg**

Îndulcitori: sorbitol, manitol, sucraloză, zaharină

Colorant: TM galben (maltodextrină, amestec concentrat de lămâie și șofrănel)

Aromă: miere

Agent antiaglomerant: stearat de magneziu vegetal

Acidifiant: acid citric monohidrat.

*Valoare nutrițională recomandată

**doza zilnică nu a fost stabilită

 

MOD DE ADMINISTRARE

Adulți: 2 comprimate masticabile de 3 ori/zi, după mesele principale;

Copii cu vârsta între 3 și 7ani: 1-2 comprimate masticabile/zi;

Copii de peste 7 ani:1-3 comprimate masticabile/zi.

 

MOD DE PREZENTARE

Cutie cu 30 de comprimate masticabile

Propolisul este un produs de digestie al albinelor și este cules de pe cel puțin 20 de specii de arbori, în special de pe mugurii de plop și de arin, de pe frunzele, mugurii și scoarța coniferelor și a plopilor, a salicaceelor (sălcii) și a prunilor. Materiile rășinoase astfel culese sunt amestecate de albine cu secreții salivare și ceară.

Propolisul este compus din rășini vegetale, balsam de diferite compoziții, ceară, uleiuri eterice, acidul ferulic (activ contra germenilor Gram pozitiv și Gram negativ), microelemente - cupru, zinc, mangan, cobalt, magneziu, siliciu, aluminiu, fier, aur, calciu, strontium, la care se adaugă polen, flavonoide, substanțe antibiotice, secreții ale glandelor salivare ale albinelor.

Propolisul este cel mai puternic produs antiinfecțios natural (conform studiilor este activ asupra a 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri, printre care Staphylococcus aureus, Streptococcus sp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, Salmonella sp., Shigella sp., Mycobacterium tuberculosis - bacilul Koch, Helicobacter pylori, Candida albicans, Giardia lamblia, Trichomonas vaginalis, Herpes simplex, virus gripal ).

Este un biostimulator și imunomodulator care crește imunitatea și rezistența fizică, înlăturând oboseala. De asemenea, propolisul are efect antitumoral și antioxidant, inhibând creșterea celulelor tumorale. Este antihemoragic, antiinflamator, anestezic local, antiedematos, hipocolesterolemiant, depurativ, antispastic, hipotensiv, antisudorific, cicatrizant, mineralizant, scade fragilitatea capilară. Protejează organismul contra radiațiilor, fiind antidot pentru veninul de albine (în special tinctura de propolis).

Propolisul poate fi folosit atât pe cale internă, cât și pe cale externă.

 

Vitamina C reduce oboseala și extenuarea, crește absorbția fierului în organism, ajută la menținerea și funcționarea normală a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea, la producerea colagenului și sănătatea oaselor, a dinților și a cartilagiilor, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ cu întârzierea îmbătrânirii celulare; grăbește vindecarea rănilor, având rol și în protecția capilară și venoasă; reduce riscul apariției bolilor cronice.

 

Echinacea  susține sănătatea sistemului respirator și contribuie la buna funcționare a sistemului de apărare a organismului; cu un efect calmant și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale, Echinacea ajută la funcționarea sistemului natural de apărare a organismului.

 

Socul întregește beneficiile produsului prin efectul antiinflamator și calmant care se manifestă la nivelului aparatului respirator, dar are și o bună acțiune de creștere a imunității generale datorită conținutului de bioflavonoide.

Este recomandat în afecțiuni ale sistemului respirator superior pentru efectul emolient , calmant și antibacterian manifestat local.

În cure de vitaminizare și creștere a imunității, mai ales în sezonul rece; crește rezistența organismului față de infecții bacteriene/fungice/virale.

Se recomandă adulților și copiilor de peste 3 ani în stări de răceală și gripă sau alte afecțiuni care implică scăderea sistemului imunitar. Este recomandat în stări de oboseală cronică sau suprasolicitare fizică.