×

Ca + vitamina D3 2000 U.I.

Cutie cu 30 de comprimate masticabile
Supliment alimentar pentru sistemul osos. Un rol esențial în menținerea sănătătii organismului îl deține cel mai abundent mineral - calciul. Acesta este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos ajută la menținerea sănătății dinților.

Un rol esențial în menținerea sănătătii organismului îl deține cel mai abundent mineral – calciul. Acesta este necesar pentru menținerea sănătății sistemului osos ajută la menținerea sănătății dinților. Calciul în cantitate suficientă înseamnă sănătatea dinților și a oaselor, a căror structură o formează alături de fosfor. Calciul contribuie la funcționarea normală enzimelor digestive și la procesul de diviziune și de diferențiere celulară.

 

Vitamina D3 contribuie la absorbția/utilizarea normală a Calciului, la menținerea concentrațiilor normale de calciu în sânge, la menținerea sănătății sistemului osos, a funcției normale a sistemului muscular, la funcționarea normală a sistemului imunitar, contribuie în procesul de diviziune celulară și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

 

INGREDIENTE:

Ingrediente/tabletă: carbonat de calciu  90% 1111mg (corespunzator la 400mg Ca2+  reprezentând 50% VNR*), vitamina D3 (colecalciferol) 20mg (reprezentând  2000 U.I. echivalent a 50 mcg** și 500% VNR*), sorbitol, aromă zmeură, sucraloză, stearat de magneziu vegetal.

*Valoare nutrițională recomandată.

**Conform reglementărilor europene vitamina D3 se administrează în doza de 100 mcg/zi, modul de utilizare prezentat fiind adaptat în consecință.

 

ATENȚIONĂRI:

  • A se păstra ferit de căldură, lumină şi umiditate.
  • A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor mici.
  • Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi specific; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibru mental.
  • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.

 

MOD DE UTILIZARE:

Adulți: câte 2 comprimate masticabile /zi, după masa de dimineață și prânz.

 

MOD DE PREZENTARE:

Cutie cu 30 de comprimate masticabile

  • Menține sănătatea sistemului osos
  • Ajută funcționarea normală a sistemului imunitar