×

Lilidose Arginină buvabilă 2000mg

Cutie cu 10 monodoze x 25ml

Lilidose Arginină buvabilă este un produs marca Adya Green Pharma din categoria suplimentelor alimentare care conține aminoacidul arginină sub formă ușor asimilabilă de aspartat.

Lilidose Arginină buvabilă este un produs marca Adya Green Pharma din categoria suplimentelor alimentare care conține aminoacidul arginină sub formă ușor asimilabilă de aspartat.

 

PRECAUȚII

 • A se păstra ferit de căldură, lumină şi umiditate.
 • A nu se lăsa la îndemâna si vederea copiilor mici.
 • Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi specific; adăugaţi exerciţiile fizice corespunzătoare şi echilibrul mental.
 • A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
 • A se consuma, de preferință, înainte de sfârșitul datei de expirare înscrisă pe ambalaj.
 • Consumul excesiv poate avea efect laxativ !
 • Produsul nu este destinat copiilor sub 12 ani și femeilor însărcinate!

 

INGREDIENTE

Ingrediente/monodoză(25ml): apă purificată, L-aspartat de L-arginină–2 g; potențiator de aromă: lime;conservant: sorbat de potasiu;îndulcitor : sucraloză.

MOD DE UTILIZARE

Adulți: 1 monodoză (25ml) /zi înainte de masa de dimineață sau prânz, pe o perioadă de trei luni, dar nu mai mult de 15 zile/lună;

Doza poate fi mărită la recomandarea consultantului de specialitate.

Copii cu vârsta peste 12 ani: 1 monodoză (25ml) /zi înainte de masa de dimineață sau prânz, pe o perioadă de trei luni, dar nu mai mult de 15 zile/lună, la recomandarea consultantului de specialitate.

 

CONDIȚII DE PĂSTRARE

Produsul se păstrează la temperaturi sub 25°C în ambalajul original.

 

MOD DE PREZENTARE

Cutie cu 10 monodoze x 25ml

L-Arginina este un aminoacid semiesențial care intră în structura proteinelor, fiind necesar pentru sinteza de creatină cu rol în sinteza hormonului hipofizar, participă la metabolizarea amoniacului (care este toxic pentru organism) și se regăsește și în lichidul seminal al bărbaților (în proporție de peste 80%). Datorită acestor proprietăți ale argininei, beneficiile acestui aminoacid asupra organismului sunt multiple, de la efectul detoxifiant asupra ficatului, până la implicarea acestuia în procesele de creștere a copiilor, de scădere a tensiunii arteriale sau vindecare a rănilor, îmbunătățirea funcției sexuale. Arginina este aminoacidul implicat în procesul de sinteză al proteinelor în organism. La rândul lor, proteinele contribuie la creșterea masei musculare, arginina devenind astfel un nutrient-cheie pentru sportivi sau perioadele de efort fizic susținut. De asemenea, în organism arginina este transformată în oxid nitric, produs cu rol vasodilatator ce contribuie la îmbunătățirea circulației prin dilatarea vaselor de sânge.

Lilidose, prin conținutul de arginină sub formă de L- aspartat de L-arginina, contribuie la bunăstarea organismului, fiind un ajutor de nădejde în:

 • procesele de detoxifiere și regenerare de la nivel hepatic;
 • îmbunătățirea funcției sexuale masculine;
 • menținerea unei tensiuni arteriale normale și a sănătății aparatului cardiovascular, cu reducerea riscului de depunere a colesterolului pe vasele de sânge;
 • perioadele de efort fizic susținut;
 • controlul mai bun al diabetului zaharat;
 • stimularea procesului de vindecare a rănilor.